24-26 Oct, 2017 in IKEBUKURO(23-25 Oct, TIMM in SHIBUYA)
TIMM/TIFFCOM/TIAF

MarketScreening Films List

Category:All

  • Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 25(WED) 15:30-16:51(2017/81min/JAPAN)

    A LIFE LINE


    This documentary movie "A LIFE LINE" has directed for the first time by Hidekuni Imazu, a photographer living in Hokkaido who has worked on poster photos of Asahiyama Zoo. It e...

  • Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 25(WED) 12:45-14:39(2017/114min/TAIWAN)

    ALL BECAUSE OF LOVE


    Erkan is a frequent victim of bullies. When Erkan summons the courage to confess his love for the most beautiful girl at school, Man-li, her current boyfriend Andy to come and ...

  • Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 24(TUE) 10:00-11:21(2017/81min/JAPAN)

    Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 25(WED) 10:00-11:21(2017/81min/JAPAN)

    BRAVE STORM


    Kasuga brother and sister who have time-slipped from the future invaded by aliens. The contemporary Kurenai brothers who met them are getting caught up in the battle to prevent th...

  • Sunshine City Screening Room1

    October 24(TUE) 13:00-14:15(2017/75min/JAPAN)

    Corpse Prison Part 1


    Based on the popular horror comic book “Corpse Prison” is now a movie! For 50 years no girls were born in a small village deep in the mountains. Girls who visit the village i...

  • Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 24(TUE) 12:45-14:15(2017/90min/USA)

    DOWNRANGE


    For six college students carpooling cross-country, a seemingly mundane blow-out is the beginning of a grueling fight for survival. They’re in the midst of changing the flat when t...

  • Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 25(WED) 18:15-19:47(2017/92min/TAIWAN)

    JUMP! MEN


    More than ten years ago, a gymnastics coach (Lin Yu-hsin) returned to his hometown and trained seven young boys; during the training, they innocently expressed their dream of compet...

  • Sunshine City Screening Room2

    October 24(TUE) 13:30-14:10(2018/40min/CHINA)

    Sunshine City Screening Room2

    October 25(WED) 13:00-13:40(2018/40min/CHINA)

    Kung Food


    Super Bao, a young minced beef steam bun, dreams to become a hero, who has practiced in the mountain for five years. He wants to join the anti-piracy expeditionary navy and reproduc...

  • Ikebukuro HUMAX CINEMAS Cinema6

    October 24(TUE) 18:15-19:49(2017/94min/JAPAN)

    Laughing Under the Clouds


    The time is the end of Samurai era (Edo) and the new Meiji government is founded in Japan. Legend has it that a gigantic snake “Orochi” which has a special power revives every 300 y...

  • Sunshine City Screening Room1

    October 24(TUE) 18:00-20:00(2017/120min/TAIWAN)

    Manfei


    This is a story of deep yearning that introduces the life of a wonderful dancer and a great friend and teacher: Lo Man-fei. In Taiwan, several young choreographers have shown the ...

  • Sunshine City Screening Room1

    October 25(WED) 18:00-20:02(2017/122min/JAPAN)

    Moon and Thunder


    “I will build a normal household and live a decent life.” While contemplating marriage, Yasuko is reunited with Satoru, a son born of her father’s mistress and with whom she lived t...

pagetop